Ανέγερση πενταώροφης πολυτελούς οικοδομής με θέσεις στάθμευσης και υπόγειες αποθήκες

Τοποθεσία: Αγίας Σοφίας 3, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Tο κτίριο που πρόκειται να κατασκευαστεί αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 4 ορόφους με χρήση διαμερισμάτων, και φυτεμένο δώμα. Το κτίριο διαθέτει κεντρικό κλιμακοστάσιο και έναν ανελκυστήρα εξυπηρετώντας όλες τις βατές στάθμες του κτιρίου. Στον περιβάλλοντα χώρο της οικοδομής προβλέπεται η δημιουργία υπαίθριων θέσεων στάθμευσης οχημάτων και κοινόχρηστοι παρτεριών και χλοοτάπητα.

Σχετικά Έργα

Nefeli 1

Aλλαγή χρήσης του ξενοδοχείου Νεφέλη, που βρισκόταν 20 μέτρα από την καρδιά του Πανοράματος. Το κτίριο που εκτείνεται σε 5.300 τ.μ . διαθέτει 23 πολυτελείς κατοικίες με θέα στη θάλασσα και στο βουνό, χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης, και καταστήματα στο ισόγειο. Τα διαμερίσματα, είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές από 80 έως 200 τμ και διαθέτουν […]

Περισσότερα

Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης οικισμού Δήμου Παγγαίου

Τοποθεσία: Ελευθερούπολη, Καβάλας Προϋπολογισμός του έργου: 1.070.000,00 € Το έργο αφορά την κατασκευή τριών διθάλαμων δεξαμενών, μία υπόγεια και δύο υπέργειες. Η κάθε μία δεξαμενή θα έχει τον απαραίτητο προθάλαμο (βανοστάσιο) για την προστασία και τον έλεγχο της πρόσβασης στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό τις βάνες και τους θαλάμους.

Περισσότερα