Κατασκευή μονάδας παραγωγής υποστρώματος καλλιέργειας μανιταριών

Τοποθεσία: Πεδινό, Κιλκίς

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δύο κτιρίων. Το ένα κτίριο θα αποτελείται από δύο όγκους, στην νότια πλευρά του θα κατασκευαστεί στέγαστρο το οποίο θα στεγάζει μηχανολογικό εξοπλισμό και το δεύτερο κτίριο θα αποτελείται από 2 ορόφους. Επιπλέον θα τοποθετηθούν δύο δεξαμενές καύσιμου αερίου, θα κατασκευαστεί γεφυροπλάστιγγα ενώ στα όρια του οικοπέδου θα κατασκευαστεί περίφραξη με πλέγμα.

Σχετικά Έργα

Αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Τοποθεσία: Κομοτηνή Προϋπολογισμός του έργου: 1.850.000,00 € Το έργο αφορά τη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής το οποίο είναι κτισμένο εντός του βυζαντινού κάστρου της Κομοτηνής. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι η διαμόρφωση των όψεων και του εξωτερικού χώρου η ενίσχυση και η […]

Περισσότερα

Βιοκλιματική Αναβάθμιση και Βιώσιμη Κινητικότητα δικτύου οδών (Κηφισιάς – Βότση)

Τοποθεσία: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Το έργο αφορά στην βιοκλιματική αναβάθμιση και την βιώσιμη κινητικότητα του δικτύου οδών και των κοινοχρήστων χώρων, των πολεοδομικών ενοτήτων 14 και 15 (Κηφισιάς και Βότση) του Δήμου Καλαμαριάς.

Περισσότερα