Αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ιεράς Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής

Η AS build A.T.E. είναι ανάδοχος του έργου

Το Μητροπολιτικό Μέγαρο ανεγέρθη, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, μεταξύ των ετών 1959-62. Το κτίριο είναι από όλες τις μεριές του ελεύθερο στο νότιο τμήμα του οικοπέδου. Αποτελείται κυρίως από ένα συμπαγές, ορθογωνικό περίγραμμα επιφανείας περίπου 370 m2 με κεραμοσκεπή στέγη. Τα ύψη των όψεων διαμορφώνονται περιμετρικά σε περίπου 9,60 m, ενώ τα ψηλά σημεία της στέγης βρίσκονται σε ύψος 11,60 m.

Σχετικά άρθρα

Oscar Olympic Hotel

Η AS build A.T.E. ανέλαβε την εκτέλεση του έργου Εργασίες εσωτερικών διαρρυθμίσεων, ανακαίνισης, προσαρμογής όψεων σε υφιστάμενο κτίριο ξενοδοχείου με υπόγειο, τμήμα ισογείου, μεσοπάτωμα και 7 ορόφους. Το έργο βρίσκεται στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός, βελτίωση και ανακαίνιση 18 Κέντρων Υγείας της 4ης Υ.ΠΕ.

Η AS build A.T.E. είναι ανάδοχος του έργου και έχει αναλάβει την ανακαίνιση 12 Κέντρων Υγείας. Κέντρο Υγείας Σαπών Κέντρο Υγείας Ιάσμου Κέντρο Υγείας Αβδήρων Κέντρο Υγείας Εχίνου Κέντρου Υγείας Σταυρούπολης Κέντρο Υγείας Παρανεστίου Κέντρο Υγείας Μαυροθάλασσας Κέντρο Υγείας Σερρών Κέντρο Υγείας Στρυμονικού Κέντρο Υγείας Ηράκλειας Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου Κέντρο Υγείας Ροδόπολης

Περισσότερα

Ανέγερση πενταώροφης πολυτελούς οικοδομής με θέσεις στάθμευσης και υπόγειες αποθήκες

Η AS build ATE ανέλαβε την ανέγερση πενταώροφης οικοδομής με υπόγειο, φυτεμένο δώμα, υπαίθριες θέσεις στάθμευσης και περίφραξη.

Περισσότερα