Αναβάθμιση – Ανακαίνιση – Εκσυγχρονισμός τμήματος επειγόντων περιστατικών (Τ.Ε.Π.) Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Τοποθεσία: Κιλκίς

Το έργο αφορά την πλήρης ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ανακαίνιση των χώρων υγιεινής, εγκατάσταση πυρόσβεσης και αντικατάσταση των εσωτερικών θυρών στο Ακτινολογικό Τμήμα. Επίσης αντικατάσταση των δαπέδων, των εσωτερικών θυρών, των ψευδοροφών καθώς εγκατάσταση πυρόσβεσης και ανακαίνιση των WC και κατασκευή WC ΑΜΕΑ στα Ορθοπεδικά Ιατρεία.

Οι παρεμβάσεις, στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας, των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης που προσφέρονται από αυτή τη Μονάδα Υγείας, καθώς επίσης επιτυγχάνεται, ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Σχετικά Έργα

Έργα βελτίωσης υποδομών χερσαίας ζώνης λιμένα αλιευτικού καταφυγίου Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής

Τοποθεσία: Ν. Καλλικράτεια, Χαλκιδικής Προϋπολογισμός του έργου: 2.362.903,23 € Το έργο αφορά, τη σταθεροποίηση του παραλιακού πρανούς του οικισμού της Νέας Καλλικράτειας και την κατασκευή των αναγκαίων έργων οδοποιίας για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών ώστε να επιτευχθεί η ασφαλής κίνηση οχημάτων και πεζών.

Περισσότερα

Αποκατάσταση φορέων και βάθρων της γέφυρας του ποταμού Νέστου επί της Εθνικής Οδού Νο 14 Δράμα Παρανέστι Όρια Ν. Δράμας / Ξάνθης

Τοποθεσία: Δράμα Προϋπολογισμός του έργου: 1.290.000,00 € Η γέφυρα βρίσκεται επί της Ε.Ο. 14 Δράμας – Ξάνθης και γεφυρώνει τον ποταμό Νέστο με συνολικό άνοιγμα 203,89 m στην περιοχή Παρανεστίου και παρουσίαζε σοβαρές βλάβες.

Περισσότερα

Αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Τοποθεσία: Κομοτηνή Προϋπολογισμός του έργου: 1.850.000,00 € Το έργο αφορά τη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής το οποίο είναι κτισμένο εντός του βυζαντινού κάστρου της Κομοτηνής. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι η διαμόρφωση των όψεων και του εξωτερικού χώρου η ενίσχυση και η […]

Περισσότερα